OVER 2017-05-04T07:05:28+00:00

Wie ben ik?

Mijn naam is Laura Roossien, zoals de URL van deze website al doet vermoeden. 26 jaar jong en sinds juni 2015 begonnen aan mijn eigen bedrijf. Maar voor die periode ook zeker niet stilgezeten! Gestart in een opleiding in de zorg, maar hier kon ik mijn ei niet vinden. In een tussenjaar heb ik mijn oude hobby’s weer opgepakt; tekenen en creatief bezig zijn. Ook werd mijn eerste interesse voor webdesign gewekt.

Voor mij was het duidelijk; een opleiding in grafische vormgeving moest het worden! Vier jaar later studeerde ik af als Multimedia Designer, met als uitstroom grafische vormgever. Daarnaast heb ik mijn interesse in webdesign grondig uitgebouwd. Ik ontwikkelde kennis in verschillende CMS systemen, HTML en CSS.

Al sinds de start van mijn opleiding ben ik gestart met het doen van vrijwillige kleine opdrachten. Toen er steeds meer aanvragen binnenkwamen, heb ik besloten hierin mijn eigen onderneming te starten. Onder de naam “Laura Roossien” begonnen, ben ik nu ingeschreven als “Hosting Plus” en verzorg ik grafische vormgeving, webdesign, domein en hosting voor mijn klanten.

Ontmoet het team

ZZP-er met samenwerkingsverbanden

Laura Roossien
Grafisch vormgever
Webdesigner

Kalmte en bescheidenheid lijken deze vrouw te sieren, maar schijn bedriegt. Laura is multidisciplinair vormgever met ambities. Ze werkt sneller dan de technologie van deze tijd aankan. Is nieuwsgierig en stelt veel vragen. Gaat een stukje uitdaging niet uit de weg.

Mark Dijkstra

Mark is elke dag bezig om de server en de daarop staande websites zo snel mogelijk te maken. Heeft een passie voor snelheid en nieuwe ideeën. Mensen helpen en ondersteunen op allerhande vlakken maakt hem gelukkig. Mark helpt op vrijwillige basis mee aan de technische kant van domein & hosting.

Trics Media
Samenwerkingsverband

Regelmatig werken Laura Roossien (Hosting Plus) en Jelmer de Jong (Trics Media) samen. Samen bouwen ze graag aan webshops. Omdat zij beide veel ervaring hebben met zowel vormgeving als webdesign, vormen zij een goed team. Tevens nemen ze bij uitval door vakantie of ziekte taken van elkaar over.